http://uutiset.kauppaympyra.fi/1444727149"Fazer on yrityksenä liikelahjojen suhteen hyväosainen, koska olemme pitkälti omavaraisia. Joskus on kuitenkin kiva antaa lahjaksi jotain muuta kuin omia tuotteita ja silloin olen usein kääntynyt Annen puoleen.
Annen Kaunis Lahja nimensä mukaisesti tarjoaa nätisti pakattuja tuotteita, joita on helppo antaa ja jotka on otettu ilahtuneena vastaan. Etuna koen myös sen, että Anne toimittaa pienempiäkin määriä hinnan kuitenkaan nousematta kohtuuttomaksi, kuten monella isommalla liikelahjatoimittajalla.
Annelle asiakkaan tyytyväisyys on selkeästi tärkeä juttu ja hän kuuntelee toiveita ja tarpeita hyvin. Lisäksi hän on yrityksensä innostunut ja iloinen käyntikortti."

Raili Hartman
Group HR Coordinator
Fazer-konserni
"Annen Kaunis Lahja -yrityksen ja Alkon yhteistyö on jatkunut yrityksen perustamisesta alkaen, siis jo viisi vuotta. Jo ensi kertaa tavatessamme havaitsin, että Annella on tarjota jotain erilaista - kauniita ja käytännöllisiä käyttöesineitä, joista useimmat ovat täysin kotimaisia tuotteita. Tuotteet ovat paitsi järkeviä käyttöesineitä, myös laadultaan erittäin korkeatasoisia. Ilahduttavaa on myös se, että tuotevalikoima jatkuvasti uusiutuu ja kasvaa. Kokemuksesta tiedän, että jokainen Annen Kaunis Lahja -yrityksen tuote ilahduttaa saajaansa. Uskon vahvasti, että hyvä yhteistyömme jatkuu edelleenkin ja saamme liikelahjavalikoimaamme jatkossakin ihastuttavia tuotteita Annen avustuksella."

Laura Stenbäck
Viestintäpäällikkö
Alko Oy
Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiö Eteran liikelahjojen suunnittelusta ja hankinnasta olen ollut vastuussa jo useamman vuoden. Samanlaista tavaraa on tarjolla markkinoilla liiaksikin. Kaipasin jotakin erilaista uutta innovatiivista ja kotimaista tuotetta. Arvostamme Eterassa kotimaisuuden lisäksi myös kestävän kehityksen arvoja. Annen Kauniista Lahjasta olen saanut vastakaikua tähän. Annen inspiroiva ja asiantunteva palvelu on tuonut valikoimaamme monta hyvää tuotetta, joista myös asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä niitä saadessaan. En voi olla vielä mainitsematta, että koko palvelukonsepti pakkauksineen ja tuotteiden toimittamiseen sujuu kuin tanssi.

Suomalaisesta design-muotoilusta kiittäen,
Margot Korppi
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera